Metsälenkki kaatosateessa

Lempi alkaa käyttäytyä autossa jo todella hyvin. Välillä huolestuttaakin, tuliko koira edes kyytiin kun takana on niin hiljaista. ”Normaalien” 10-15 minuutin autoreissujen kylkeen olikin hyvä saada kokemusta myös pidemmästä ajosta, joten sovin metsälenkistä Pöytyälle Pian ja hänen koiriensa kanssa. Säätiedote lupasi pilvistä, mutta muuten hyvää säätä, joten istuin autoon ja lähdin kohti Pöytyää Lempin kanssa. Kuitenkin ajaessa näin miten musta ja synkkä pilvimassa oleili juuri määränpään yläpuolella; se ei luvannut hyvää ja vesi(kaato)sade alkoi saman tien. Päätimme kuitenkin mennä metsälenkille sateesta huolimatta, olihan siinäkin taas yksi kokemus pienille pennuille.

Alkumatka selvästi harmitti, litimärkänä Lempi olisi mieluummin matkustanut sylissä kuin kävellen itse, mutta reipastui lopulta ja lähti juoksemaan muiden koirien perässä. Onneksi sade kuitenkin alkoi laantua ja loppumatkasta tuli hieman miellyttävämpi edetä. Silloin pystyin myös kaivamaan kameran esille ja ottamaan muutamat muistot tästäkin retkestä. Kotiin palatessa oli kyllä väsynyt ja hiljainen pentu.😁