Rakvere kr näyttely 4.-5.5.

Pienimuotoiset kuulumiset arjen keskeltä. Kävimme Lempin kanssa Rakveressa, Viro, koiranäyttelyssä kera hauskan kääpiöpinseriseuran. Oli pienellä göötillä ihmettelemistä kyseisen rodun kanssa, mutta äkkiäkös epäilys muuttui leikiksi!

La 4.5.2019, Irina Azen, Valko-Venäjä
Correct bite, correct size, nice head,correct format, a bit loose in movement
JUN CAC, CQ, BB1, BJ, BOB

Lauantaina sai olla kyllä tyytyväinen, Lempi esiintyi todella nätisti ja otti rennosti koko päivän vaikka omaan tapaansa käytti ääntään erittäin paljon. Ryhmäkehissäkin pyörähdettiin, mutta se jäi vain pyörähtämiseksi; kauniimmat koirat veivät pystit. Mutta ensimmäinen junnuserti Virosta napattu mukaan. 🙂

Su 5.5.2019, Volodymyr Shiya, Ukraina
Correct bite, good type and size. Beautiful typical head, nice expression. Neck in archid position, correct topline and tail position, good angulation balance and long legs. Perfect temperament and presentation.
JUN CAC, CQ, BB1, BJ, BOB, BOG-4

Sunnuntaina kelpasi taas, kauniiden sanojen saattelemana saimme toisen junnusertin! Jäimme vielä ryhmiin, koska aikaa oli ennen laivalle lähtöä. Vaatimattona sanoin, ettei seurueen tarvitse jäädä ryhmiä odottelemaan meidän takia, mutta vastauksena sain takaisin vain ”tietenkin jäädään!”. Joten, miten kävikään? Lempi palkittiin neljänneksi ryhmänsä parhaaksi koiraksi!! 😱🤩 Tuomarina oli venäläinen Natalia Sedykh. Olin kyllä sanaton ja muutama tuomarikin katsoi meitä paremmin. Taidettiin olla kuitenkin pienimuotoinen nähtävyys rodun harvinaisuuden vuoksi Baltiassa. No, en todellakaan valita. 👌

Vielä pitäisi viimeinen junnuserti hakea, niin voisi Lempistäkin tulla juniorimuotovalio.

 

Juoksukin alkoi onneksi vihdoin 11kk iässä.. Siskot ovat aloittaneet ja lopettaneet jo kauan sitten, joten oli jo aikakin.