Harjumaa rn 18.5.

Pyörähdimme nopeasti Tallinnan Harjumaalla Eesti Kesk-Aasia ja Kaukaasia lambakoerte yhdistyksen järjestämässä ryhmänäyttelyssä ja Lempistä tuli reissun päätteeksi Viron juniorimuotovalio! 🙌🏆🙌

La 18.5.2019, Larisa Kizina, Venäjä
(Käännös venäjästä) Erinomainen ilme ja kokonaisuus, tasapainoinen narttu, esitetään ja liikkuu erinomaisesti.
JUN CAC, CQ, BB1, BJ, BOB

Tuomari oli erittäin tiukka edeltävien rotujen arvosteluissaan etenkin hampaiden osalta. Ehdin jo lähes vaipua epätoivoon, lennänkö Lempin kanssa kehästä myös EH:n tai jopa H:n kanssa ulos, vaikka purukalusto onkin kunnossa kaikilta osin. Mutta arvostelu olikin nopeaan ohi osaltamme ja ruusukkeet ojennettiin käteen. Jäimme myös ryhmiin ja Paras juniori -kehässä tuomari otti Lempin jatkoon, mutta tiputti sitten kuuden parhaan joukosta pois lopulta. Tärkeimmän kuitenkin saimme mukaan. Nyt virallinen tittelihakemus on lähetetty ja vahvistusta odotellessa!